WZW is een samenwerkingsverband van zes watersportverenigingen aan de Westeinderplassen bij Aalsmeer.
Belangrijkste activiteit is het organiseren van wedstrijden voor zeilers en surfers.
Met onze enthousiaste vrijwilligers en goede materialen zijn de zeilers altijd zeer tevreden over de wedstrijden en het sociale programma.
Met ons volledig uitgeruste startschip bieden wij duidelijke hoorbare geluidssignalen en uitstekend zichtbare vlagseinen. De boeien zijn van grote afstand goed te zien en de bemanning van de rubberboten zorgt ervoor dat er een mooie baan ligt en zij letten tegelijkertijd op uw en onze veiligheid.
Voor klasse- en nationalekampioenschappen hebben wij erkende wedstrijdleiders met goede opgeleide ondersteunende vrijwilligers tot onze beschikking.
En er zijn maar weinig plassen zo geschikt om wedstrijden op te varen als de Westeinderplas.
Mocht het een keer te hard waaien voor jeugdzeilers dan kunnen we uitwijken naar de Kleine Poel.

Meestal organiseren wij de wedstrijden in nauwe samenwerking met de klassen. Maar wij organiseren ook onze eigen evenementen zoals de ‘Spring Regatta’ en het ‘Rond & Plat’ evenement.
Wij kunnen in principe alles regelen, zoals inschrijven, schrijven van aankondiging en wedstrijdbepalingen, uitslagen verwerken en publiceren en het kopen van de prijzen.

Eén of meer van de aangesloten verenigingen treedt op als gastvereniging en verzorgt aldaar het sociale programma en de prijsuitreikingen.

Change this in Theme Options
Change this in Theme Options